miercuri, 18 iulie 2012

O poveste cu rosii, ardei si cous-cous


Povestea incepe cam asa: a venit mama si mi-a adus rosii din gradina iar eu am comandat ardei, si nu numai, de la 'Cosul de legume'.
Am luat un cous-cous cu flori de la magazin si un cub de supa din legume de la Rapunzel (pun link-uri la finalul postarii).
OK, 3, 2, 1 si START.
Punem apa la fiert cu un cub din legume(organic da?). Lasam sa fiarba 5 minute apoi punem cat cous-cous vrem intr-un bol si turnam lichidul peste.
Luam rosia si ardeiul si taiem capatul, ca un capac :)
Scoatem semintele din ardei si scobim rosia bine. Cand cous-cous-ul a absorbit toata apa, afanam cu o furculita, apoi umplem rosia si ardeiul.
Incalzim cuptorul la 200 gr si aruncam tava in care am pus rosia si ardeiul, umplute, cu capac (cel decupat tot din rosie sau ardei da?).
In vreo 45 de minute sunt gata. Scoatem tava si lasam un pic la racit.
Tocam fin si nu prea frunze proaspete de coriandru, stropim cu ulei de masline.
Intre timp am pregatit o salata din rucola si swiss chart(un fel de spanac) cu ulei de masline si lamaie.
Mie mi-a placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu