luni, 22 aprilie 2013

Fasole uscata cu spanac, goji si nuci, aromata cu salvie si lapte de cocos




Stiti... este genul de mancare din care mananci si iti pare rau ca se va termina.
Da, atat de buna mi-a iesit !
Pacat ca am facut o asemenea poza, ii face o mare nedreptate salatei.

Ingrediente:
- un bol de fasole uscata, fiarta, rece
- o mana de spanac,
- o ceapa verde,
- o mana de goji,
- un fir de salvie, proaspata,
- o mana de nuci maruntite (mai bine daca aveti hidratate, eu nu am avut)
- patrunjel

Sos:
- o cana lapte de cocos,(cana mica, de expresso, da?)
- o lingurita de mustar,
- o lingura ulei de masline,
- o lingura zeama de lamaie,
- sare
Amestecati bine si turnati peste salata.
Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu