joi, 9 august 2012

Tartina de dimineata :)



Am vrut sa numesc postarea ' pate de soia', cam asta este de fapt, dar suna atat de respingator incat m-am razgandit.
Cand citesc sau aud 'pate de soia' ma gandesc la perioadele, de mult apuse, in care tineam post. Pur si simplu nu stiam ce sa mananc si imi era tare greu.
O mica precizare: vremurile sunt de mult apuse pentru ca, acum, tin cam tot timpul post ;)).
Mi-am facut curaj, am luat o punga de soia, boabe, Rapunzel si am pus la hidratat, o cana cu boabe, de seara pana dimineata.
Dimineata petrec cam 30 minute inainte sa ma pun in miscare asa ca am fiert soia, deja hidratata, 10 minute, am scurs-o si am lasat-o in frigider.
Seara, cand am revenit acasa, am pus boabele de soia in blender cu jumatate de catel usturoi si doua rosii proaspete, taiate cuburi.
Am adaugat sare, piper, ulei de masline si jumatate de lamaie, zeama si am mixat bine.
Pa bumm 'pate de soia'.
V-am explicat exact cum am procedat pentru ca 'nu am timp' este cea mai des folosita scuza. Vedeti, mie chiar nu mi-a luat mult timp.
Reteta este inspiratie proprie, nu prea am avut timp de documentare asa ca am improvizat si bine am facut!
A fost bun de tot.
Spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu