marți, 19 iunie 2012

Supa de rosii cu blue cheese



Mi-a placut tare mult aceasta supa pentru ca-i satioasa si foarte racoritoare. Alaturi de prieteni si un pahar de vin alcatuieste seara perfecta.
Am pus apa cu un cub de legume ecologic de la Rapunzel (daca nu aveti ecologic mai bine nu puneti nimic), 2 cepe si 10 rosii taiate cuburi.
Am lasat sa fiarba 15-20 de minute apoi am completat cu suc de rosii (facut de mama din toamna trecuta).
Am mai lasat 10 minute apoi am luat de pe foc si am pasat impreuna cu o mana de frunze de busuioc.
In supa, deja pasata, am pus o mana de seminte de susan si inca una cu seminte de in, sare, piper, ulei de masline si putin ulei de masline picant (chiar o sa va scriu cum se face intr-o postare viitoare).
In alte 5 minute semintele se hidrateaza si devin moi ... numai bune de mancat.
Taiati cateva cuburi de branza cu mucegai si puneti peste supa cat mai este inca, un pic, calda. Branza se va topi si va imprastia aroma.
Luati cateva felii de dovlecel si de ardei si taiati-le cubulete. Caliti-le cu putin ulei si aruncati-le in supa.
:) Asteptati sa fie doar putin calda, puneti un cub de gheata in fiecare bol si serviti.
In acest fel supa va fi la inceput calda apoi se va raci pe masura ce mancati.
Spor si multa bucurie ca-i vara!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/supe.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu