miercuri, 18 aprilie 2012

Supa de linte galbena si curry


Supele de linte sunt delicioase in orice combinatie!
Pentru 5 portii, maricele, am folosit urmatoarele:
- 250 gr linte galbena
- o cana mica seminte de in,
- o cana mica seminte de susan,
- o lamaie, zeama,
- doua linguri de curry iute (imi place mancarea condimentata),
- o lingura de schinduf, pudra,
- o cana mica ulei de masline,
- sare, piper,
- patrunjel
Fierbeti lintea, 5-7 minute, pana devine moale. Opriti focul si adaugati semintele de in si susan.
Pasati cu blenderul si adaugati zeama de lamaie, praful de curry si schinduf, sare, piper si uleiul de masline.
Amestecati bine si presarati patrunjel.
Merge bine cu avocado umplut sau cu un bol de salata din legume.
Lintea este satioasa, in concluzie va veti satura chiar cu un bol mic de salata simpla, de legume sau cu o jumatate de avocado umplut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu