miercuri, 18 aprilie 2012

Avocado umplut-varianta de primavara



Sunt multe variante sa umpli un avocado trebuie doar sa ai rabdare sa se coaca. Din pacate, din supermarket cumparam avocado tare ca piatra, iute ca sageata. Adica crud. In vreo 3-4 zile, la temperatura camerei, se coace.
In seara aceasta, am taiat avocado in doua, am decupat usor miezul, l-am taiat cubulete si l-am asezat in mojar.
Langa cuburile de avocado am pus 3 cepe verzi micute, tocate (ca-s de la mine din curte si nu au crescut prea mari), 2 fire de usturoi verde, tocate, un pumn de patunjel tocat, zeama de la un sfert de lamaie, sare si 50 ml ulei de masline.
Le-am pisat bine cu pistilul si am umplut avocado (ramas asa ca forma, va dati seama din poza :)).
Langa am pus fasole rosie si chips-uri de porumb.
Cam asta fuse cina!
Sa va mearga bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu