vineri, 30 martie 2012

Tartina pentru mic dejun


Pentru ca este post, sunt deseori intrebata ce putem manca de dimineata.
Pai.... variantele sunt foarte multe, depinde de cat timp avem la dispozitie.
Astazi va arat o tartina foarte rapida.
Avem la magazin pasta de legume care este extrem de buna (pun link la finalul postului) daca nu cumparati o pasta de legume de calitate o puteti face, acasa, in felul urmator.
Hidratati peste noapte o cana de seminte floarea soarelui, seminte de dovleac si caju. Dimineata, puneti in blender semintele si caju scurse, o mana de spanac proaspat, caeva frunzulite de leurda, putin busuioc, cateva linguri de ulei de masline, sare, un pic zeama de lamaie si mixati bine.
Puteti schimba legumele dupa gust.
Se pastreaza, acoperita, in frigider timp de 3-4 zile ... deci aveti tot timpul sa o consumati ;))
OK, sa revenim la tartina noastra.
Tartinati, cu pasta de legume felia de paine, apoi curtati si taiati felii cateva ciuperci. Puneti ciupercile intr-un bol si adaugati putin ulei de masline si sos de soia. Le amestecati bine sa se patrunde un pic cu ulei si adaugati pe paine.
Langa, am pus cateva frunze de spanac, rucola si valeriana stropite cu ulei si lamaie.
Am mai spus, dar ma voi repeta sa va fie mai simplu cu salatele. Cand cumparati legume pentru salata, spalati-le bine si pastrati-le in frigider intr-un bol acoperit. In acest fel o sa va vina foarte usor sa le folositi.
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/pate-si-tartine/pate-bio-vegetal-cu-leurda-180-gr-zwergenwiese.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/pate-si-tartine.html?limit=all
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/seminte-si-samburi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu