marți, 3 aprilie 2012

Spaghetti cu rosii uscate si capere


Pentru ca rosii proaspete inca nu avem (cele existente pe piata chiar nu se incadreaza) am folosit tot rosii uscate, ca's foarte bunee.
Am fiert pastele 5 minute si le-am lasat in strecuratoare.
Am avut rosii uscate, nehidratate (adica nu in ulei), le-am lasat de dimineata intr-un pahar cu apa la hidratat. Acum le-am scurs bine, taiat bucatele mici si am pus peste un pic de ulei masline si oregano.
Am incins woc-ul si am pus 5 linguri ulei de cocos aromat peste care am pus brocoli proaspat, taiat cubulete.
1 minut si adaugati rosiile uscate, capere in ulei si doua lingurite de pasta de usturoi (sau usturoi proaspat).
Inchideti focul si adaugati pastele, cateva linguri ulei de masline, oregano, sare, piper, alege maruntite nori (optional) si amestecati totul bine. Puneti cubulete de branza si germeni de care aveti, eu am avut lucerna.
Simplu, simplu de tot!

http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/paste/spaghetti-500-gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/otet-si-ulei/ulei-de-cocos-nativ-intensiv-si-aromat-200-gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/cereale/rosii-uscate-jumatati-100-gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/capere-in-ulei-de-masline-120gr-rapunzel.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu