miercuri, 15 februarie 2012

Salata cu sardine


Combinatiile dintre frunze, sa iasa o salata minunata, sunt infinite. Sau poate asa mi se pare mie... nu contest.
Sunt foarte multe retete vegetariene pe care as putea sa le fac dar tot timpul ma opresc la salata.
Este foarte usor de facut, colorata si plina de gusturi care se impletesc si se completeaza.
Germeni se trifoi si lucerna am mai tot timpul facuti, ceea ce va sfatuiesc si pe voi, frunze verzi am mai mereu deci sa vedem cum iese salata.
Nu prea am cum sa pun cantitati pentru ca nu stiu cat mancati fiecare asa ca va voi scrie ce am pus eu.
- brocoli tras cu ulei de masline 30 secunde;
- seminte de floarea soarelui si dovleac, lasate in prealabil in apa 30 minute;
- migdale hidratate; (le puteti lasa de dimineata pana seara, daca nu le folositi le puteti consuma asa cum sunt)
- alge hidratate (spaghetti de mer si dulse am pus eu... puteti pune de care aveti);
- capere in ulei de masline;
- rosii uscate;
- germeni de trifoi si lucerna;
- file de sardine in ulei de masline
- o felie de paine.

Am adaugat sare, piper si zeama de lamaie. Nu prea mai are nevoie de alt dressing.
Spor!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/legume/capere-in-ulei-de-masline-120gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/legume/rosii-uscate-in-ulei-de-masline-275-gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/seminte-si-samburi.html?limit=30
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/alge-marine.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/seminte-pentru-germinat.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/peste-in-ulei-bio-de-masline/sardine-file-in-ulei-bio-de-masline-extra-virgin-120-gr-pan-do-mar.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu