joi, 9 februarie 2012

Penne cu spanac si mascarpone



Daca nu puteti convinge copii sa manance spanac incercati aceasta reteta.
Este simpla.. ;)) ce noutate, toate retetele mele sunt simple si necesita putin timp in bucatarie.
OK, pentru doua portii aveti nevoie de urmatoarele:
- 250 gr de paste fierte conform indicatiilor gasite pe pachet;
- 100 gr de mascarpone natural (cititi eticheta);
- 3 linguri de smantana;
- doua maini de spanac foarte bine scurs (daca aveti inghetat, puneti apa peste el apoi scurgeti si stoarceti bine in pumn);
- parmezan
- muguri de pin sau nuci de oricare fel.

Puneti un woc la foc iute si adaugati un cub de unt. Puneti spanacul cu mugurii de pin si amestecati.
In cateva secunde adaugati mascarpone si smantana, amestecati si puneti pastele (fierte in prealabil).
Mai tineti un minut, amestecand continuu, si inchideti focul.
Condimentati cu sare, piper si ierburi uscate.
Adaugati parmezan, faceti o salata din rucola cu andiva, brocoli si salata iceberg si serviti.
Nu-i greu asa-i?
Hai ca mai e putin si trece si iarna, astazi avem si soare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu