luni, 16 ianuarie 2012

Supa de mazare cu hrisca

Supele sunt vedetele iernii!
Calde si pline de legume, supele constituie un fel de mancare satios, hidratant care ne incalzeste pe timp de iarna.
Supa din seara aceasta contine:
- 5 morcovi taiati rondele;
- 1 pastarnac rondele;
- radacina de telina taiata cuburi;
- o ceapa tocata;
- mazare congelata;
- putin suc de rosii;
- dovlecei cuburi (tot congelati am avut)
- hrisca;
- macaroane de orez;
- patrunjel
- un cub de sup a natural, ecologic(avem la magazin) sau daca nu aveti puneti un pic de curcuma sau sofran

Puneti la fiert toate legumele cu exceptia macaroanelor si hriscai. Lasati sa fiarba pana se imnoaie apoi adaugati hrisca si macaroanele si mai lasati 15 minute sa fiarba.
Opriti focul si adaugati patrunjel, sare, piper, zeama de lamaie.
Cand serviti adaugati ulei de masline direct in farfurie.
Pofta buna si mult spor!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/supe/cub-de-supa-de-legume-rapunzel.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu