duminică, 29 ianuarie 2012

Penne cu capere



Da, stiu, am pus fotografia cu inghetata si acum este cam greu sa se ridice ceva la nivelul ei.
Dar trebuie sa si mancam nu?
Pentru astazi va invit sa faceti penne cu sos de rosii si capere.
Pentru vreo' 5 portii va trebuiesc urmatoarele:
- un pachet de 500 gr de penne;
- 5-6 catei de usturoi taiati felii;
- 400 gr sos de rosii;
- o mana de quinoa (pentru valoarea ei nutritiva deosebita);
- 200 gr de capere in ulei de masline;
- un sfert de ardei iute;
- 4  cuburi de unt;
- parmezan proaspat ras.

Fierbeti pastele si quinoa conform instructiunilor de pe pachet si lasati-le la scurs.
Puneti o tigaie la foc si aruncati cateii de usturoi taiati si ardeiul iute. Puneti peste uleiul de masline de la capere si lasati un minut. Adaugati sosul de rosii, caperele si untul. Lasati inca juma' de minut si stingeti focul.
Adaugati pastele si quinoa si amestecati bine.
Asezati in boluri, puneti parmezan si ierburi uscate peste.
Cel mai frumos week-end va doresc!

http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/paste/penne-semola-500gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/sosuri/capere-in-ulei-de-masline-120gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/sosuri/sos-bolognez-bio-gr-vitafood.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu