joi, 9 iunie 2011

Promotieee

Mare promotie!
La gamele de cosmetice La Claree si Santa Verde avem promotie pe site-ul 'teamdelas.ro'. Cu un voucher pe care il cumparati de pe site cu 10 lei avem reducere de 100 lei la pachetele de cosmetice. Reducerea de pret este reala!
Sunt sase pachete de ingrijire din care sa va alegeti ce vi se potriveste.
La Clarée a ales sa dezvolte o gama de produse organice de ingrijire a pielii - OLIV -care combina proprietatile antioxidante vechi de mii de ani ale extractului de frunza de maslin cu un complex anti-radicali liberi, foarte hidratant: ceai verde, floare de colt si aloe vera, pentru a restabili stralucirea pielii.
SANTAVERDE - Ingrijire naturala a pielii
Eficacitatea ingrijirii pielii este determinata de calitatea biologica si de puritatea compusilor cosmetici, ca si de efectul lor holistic asupra pielii si corpului nostru. Iata de ce Santaverde foloseste numai suc de Aloe Vera produs de ei insisi, in combinatie cu alte materii prime din plante de cea mai inalta calitate. Toate substantele pe care le folosesc sunt cat se poate de naturale, in forma lor completa, cu accent pe ceea ce este mai important: o calitate biologica superioara.
Va asteptam pe www.teamdeals.ro pentru vouchere!
http://www.teamdeals.ro/alege-bio-cosmetice-100-naturale-cu-doar-10-ron-ai-o-reducere-de-100-ron-la-pachetele-de-cosmetice-oferite-de-wwwalegebioro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu