marți, 21 iunie 2011

In seara asta avem thai food..yeeii

Delicios!
Green thai curry (chicken) dar eu am facut cu creveti.
Se prepara foarte rapid 10-15 min. Sunt spaghetti de orez fierte 5 min si strecurate bine. Sosul este facut din 2 ardei grasi verzi, 1 catel usturoi, coriandru verde, patrunjel verde, putin ghimbir cateva felii, 3 bucati de lemongrass, zeama de la o jumatate de limeta si o cutie de lapte de cocos. Puse toate in robot sau blender si mixate pana ajung ca o pasta. Crevetii i-am pus in tigaie cu putin ulei de prajit si sos de soia. Am presarat putin curry peste ei si rom alb. In 2 sau 3 min se adauga sosul din blender dat printr o strecuratoare inainte, ghimbir-ul si lemongrass-ul sunt cam aspre. Mai lasa 1 minut si stingeti focul. Apoi pune sosul peste spaghetti. Se pune sare si piper dupa preferinte.
Este o mancare sanatoasa pentru ca sosul este facut folosind toate ingredientele proaspete si se tin 1 minut doar pe foc. Poti sa inchizi focul inainte sa pui sosul.
Laptele de cocos este foarte sanatos ! Acesta este foarte bogat in fier, potasiu si fosfor. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica.
Pastele de orez sunt dietetice deci pofta buna!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/lapte/lapte-de-cocos-400-ml-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/paste/spaghetti-de-orez-250-gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/sos-de-soia-shoyu-250-ml-crudigno.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/sare-zahar-condimente/amestec-de-boabe-de-piper-in-rasnita-30-gr-sonnentor.html
http://www.alegebio.ro/curry-dulce-sonnentor-35-gr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu