duminică, 9 septembrie 2012
File de salau cu ierburi parfumate si unt de cocos
Daca tot am invins coada de la casa din Cora, ieri, am cumparat si doua fileuri de salau, romanesc, pescuit.
Scump dar foarte bun!
L-am pus la marinat cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper si l-am lasat peste noapte.
Nu puneti sare pentru ca sarea gateste un pic pestele si nu vrem asta (de ce credeti ca se pune sare si zahar in somonul marinat de la punga).
Ieri l-am scos de la marinat, l-am intins frumos pe o farfurie si am adaugat urmatoarele: unt de cocos ras, parmezan ras, menta, oregano, patrunjel tocate fin, sare, piper.
L-am facut rulou si l-am asezat la cuptor 50 minute, 180 gr.
Asta-i tot!
Merge de minune cu orez si sos de ulei de masline cu o atingere de usturoi si lamaie.
Noi asa l-am mancat doar ca am ratat sa facem poza si farfuria goala nu dadea bine ;)).
Duminica frumoasa!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/otet-si-ulei/ulei-de-cocos-nativ-intensiv-si-aromat-200-gr-rapunzel.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu