marți, 28 august 2012

Salata 'rosie'


Nu este cea mai aspectuoasa salata dar este, cu sigurata, cea mai gustoasa.
Ar fi putut fi frumoasa daca puneam sfecla la final si aranjam salata intr-o farfurie.
Oricum buna a fost asa ca va scriu cum am facut-o.
Prima data am spalat radacina de sfecla si am infasurat-o bine in hartie de copt. Am asezat-o pe o tava si direct in cuptor cu ea, 50 minute la 200 gr.

Cand s-a copt sfecla, am pus la fiert o mana de paste cu leurda (link la final) apoi le-am lasat la strecurat.
Salata am facut-o din urmatoarele ingrediente:
- rosii,
- dovlecel crud,
- ceapa,
- gulie,
- mix de seminte: susan, floarea soarelui, dovleac
- pastele cu leurda,
- sfecla rosie, coapta, taiata cubulete
- dressing: zeama de lamaie, sare, oregano uscat, piper, ulei de masline.
Spor!
http://www.alegebio.ro/paste-din-grau-spelta-cu-leurda-250-gr-bio-redei.html
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/seminte-si-samburi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu