marți, 20 martie 2012

Salata la cina

Dupa o ora de kangoo jumps la sala, destul de extenuanta, am incropit o salata cu ce am gasit prin casa.
Legume prospete am tot timpul deci nu am avut asa o problema cu ingredientele.
Am folosit pentru doua boluri medii urmatoarele:
- 5 maini mari de spanac proaspat,
- o mana de loboda proaspata;
- 3 cepe verzi,
- 2 linguri de capere un ulei de masline,
- 2 linguri de rosii uscate in ulei de masline,
- alge de mare 'dulse' hidratate 3 min,
- brocoli tras in tigaie 1 minut cu ulei de masline,
- seminte crude de floarea soarelui si dovleac, hidratate 10-15 minute (daca nu aveti rabdare nu-i nimic, folositi-le ca atare),
- fasole rosie, jumatate de conserva Rapunzel,
- patrunjel,
- germeni de trifoi rosu,
- 3 ridichi,
- sare, ulei de masline.

Ca sa-mi fie cel mai usor, atunci cand cumpar spanac, ceapa, patrunjel, etc, le spal si le pun intr-un castron mare in frigider. Atunci cand vin seara infometata sa pot face repede o salata.
Puteti servi si o felie de paine prajita la aceasta salata. Merge bine!
http://www.alegebio.ro/produse-alimentare-bio/alge-marine/alge-dulse-alge-de-bretania-50-gr-primeal.html
http://www.alegebio.ro/capere-in-ulei-de-masline-120gr-rapunzel.html
http://www.alegebio.ro/rosii-uscate-in-ulei-de-masline-120-gr-rapunzel.html

http://www.alegebio.ro/seminte-decojite-floarea-soarelui-150-gr-solaris.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu