luni, 23 ianuarie 2012

Salata cu sos de caju


Sa incepem cu sosul pentru ca schimba total gustul salatei.
Trebuie sa fac o precizare, toate ingredientele sunt pentru o sigura salata.... adunati, imnultiti, impartiti la cate portii vreti sa faceti ;)).
Puneti la imnuiat 50 gr de caju crud si vreo 20 gr de seminte de dovleac, tot crude.
Puneti in blender urmatoarele:
- semintele de dovleac
- caju;
- 2 catei de usturoi curatati;
- o lingurita de oregano uscat sau proaspat;
- 4 linguri mari ulei de masline;
- un sfet de lamaie zeama.
Acum mixati pana ajunge la consistenta dorita si ne apucam de salata.
Salata contine urmatoarele:
- un sfert de salata iceberg;
- un morcov mediu taiat rondele;
- coriandru frunze proaspat cat va place, eu am pus vreo 4 crengute;
- brocoli;
- 8-9 bucatele de rosii uscate;
- 4 ciuperci champignon marinate cu putin ulei de masline si sos de soia (15 minute)
- parmezan dupa gust;

Amestecati salata cu sosul si serviti cu incredere.
Frunzele de rucola le-am pus pentru decor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu