sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Cum ar fi mancarea fara sare si piper?




Chiar asa... cum ar fi mancarea fara sare si piper?
Din fericire avem sare si piper asa ca ne punem pe treaba.
Aveti nevoie de urmatoarele:
- 3 cani varza de bruxelles
- suc de rosii, jumatate de cana
- un catel de usturoi, taiat rondele
- 2 morcovi rondele
- o mana de mazare ambrozie,
- 4 ciuperci champignon, proaspete, taiate felii,
- un sfert de dovlecel, crud, taiat felii
- jumatate de avocado, taiat cubulete.

Incingeti o tigaie si puneti ulei de masline, usturoiul, varza si morcovii. Caliti 2-3 minute apoi adaugati sucul de rosii si putina apa, cat aproae sa acopere varza.
Gatiti la foc mic pana scade toate zeama.
Adaugati mazarea ambrozie si inca putina apa. Gatiti inca 2 minute pana scade toata apa si inchideti focul.
Adaugati sare si piper :)))), ciupercile, dovlecelul, ulei de masline.
Asezati pe farfurie si aranjati, in mijloc, avocado.
Asta-i tot si nu e greu:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu